Selecteer een pagina

tarieven

Als je gaat starten met de digitale handtekening is het wel fijn om te weten wat de kosten zijn en hoe makkelijk je ermee kunt werken. Omdat wij overtuigd zijn van het gemak dat we je bieden hebben we deze twee mooie dingen samengebracht in een gratis proefperiode van 7 dagen.

En uiteraard stopt deze gratis periode vanzelf en zit je daarna dus nergens aan vast als je niet met ons verder wilt.

vragen

Welk plan moet ik gebruiken?

Je kunt bij ons altijd heel voordelig instappen. Verstuur je zelden contracten, dan kies je voor het starterspakket. Ga je daar toch overheen, dan krijg je bericht en kun je akkoord gaan met voordeligere tarieven met het professional pakket. Het advanced pakket is het meest voordelig en bereik je als je meer dan 200 contracten per maand laat ondertekenen.

Gebruikers

Is het aantal gebruikers aan een maximum gebonden?

Nee, je koopt bij ons credits per stuk en kunt daardoor zelf kiezen of je meteen voordeliger uit wil zijn door een goedkoper pakket te kiezen of dat het pakket wordt geüpgraded zodra je over het aantal contracten heen gaat van jouw keuze.

Kosten

Zijn er abonnementskosten?

Nee, je betaalt alleen voor je verbruik. Stuur je geen documenten, betaal je ook niks. Alleen als je kiest voor verificatie via sms (20 cent) komen er kosten bij. Gebruik je gewoon verificatie in persoon of per mail, dan heb je daar verder ook geen last van.

Start vandaag

Kies voor besparen en veilig ondernemen. Ga voor snelheid om de kans op een succesvolle opdrachtbevestiging te vergroten…